2021-07-01
Інноваційне рішення для натягування конвеєрів

Нове, запатентоване сімейство продуктів GdR від Tecnidea, лише в Power Belt

Tecnidea Cidue S.r.l. - це міжнародно визнана компанія, яка виробляє та постачає автоматичні та ручні натягувачі ланцюгів та ременів, демпфери коливань, амортизатори, сповільнювачі, сполучні вузли та шестерні для натягування ланцюгів. 

Цього року вони розширили свій і без того широкий асортимент товарів новинкою. Нові запатентовані продукти, які виробляє та постачає лише Tecnidea Cidue S.r.l., вже присутні на ринку у понад 70 країнах без конкурентів. 



Conveyor feszítők

Система натягу GdR

Нова система GdR - це автоматична одностороння система для натягу кінців конвеєрних стрічок, яка насправді виступає не тільки як натягувач, але і як зворотний вузол. Його можна використовувати в кінці конвеєрів, коли сам ланцюг або конвеєр розтягнувся або зношений. GdR натягується і таким чином, може забезпечити кінцевого споживача конвеєрною стрічкою, яка самостійно коригує розтяг ланцюга!

Цей блок змушує конвеєр виконувати односторонній рух, завдяки чому натягувач працює як храпова система, тобто не дозволяє конвеєру рухатися в зворотному напрямку.
Пристрій реагує на розтяг виникаючий в процесі експлуатації, автоматично корегує його, але працює як фіксований натягувач.

Пристрій особливо корисний для усунення ривків та осьових вібрацій. 

Інноваційне рішення для натягування конвеєрів,

  • постійно,
  • aвтоматично,
  • односторонньо.




Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами через наш інтерфейс в соціальній мережі або за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за номером +38(03131)3-05-27.

Звертайтесь до нас із впевненістю!