2021-06-01
Якщо цікавлять сталеві маховички, Вам до ПАУЕР БЕЛТ!

Маховички це гвинти з головкою особливої конструкції. Така конструкція головки дозволяє легко закріпити деталі вручну з потрібним крутним моментом. Гвинти з накатаною головкою розроблені в залежності від їх використання.

 
 
Boteco Metal Line

Сталеві маховички

Незабаром в нашому інтернет-магазині з'являться сталеві гайки і гвинти (w118, w466, w464) від італійського виробника Boteco, які виробляються з використанням високоякісних матеріалів і постійно удосконалюються. Майже 50 років професійного досвіду Boteco у виробництві механічних компонентів гарантують якість цих деталей.

Ці предмети ідентичні по функціональності своїм пластиковим аналогам. Завдяки тому, що справжні вироби виготовлені зі сталі, вони набагато більш стійкі і довговічні в порівнянні з серіями I117-I118, а також стійкі до можливих поганих погодних умов.



w118
w118


w466
w466


w464
w464


Області передбачуваного використання

Їх можна використовувати в харчовій, хімічній промисловості або в промислових середовищах, де це потрібно. Ми рекомендуємо металеву версію в основному для використання в хімічній промисловості, а версію з нержавіючої сталі для використання в харчовій промисловості або у вологому середовищі.



Переваги


  • Їх легко чистити через відсутність стиків
  • Наша продукція також доступна з вуглецевої і нержавіючої сталі.
  • Доступний з метричною різьбою M4-M10
  • Більш міцний, більш міцний, ніж пластиковий
  • Їх також можна використовувати в медичних машинах / обладнаннях

Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами через наш інтерфейс в соціальній мережі або за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за номером +38(03131)3-05-27.

Звертайтеся до нас із довірою!