2021-05-05
Ми вдома з садовими шлангами

Необхідність залишатися вдома під час карантуну по всьому світу відродило у всіх захоплення домом та садівництвом.

Садівництво - це хобі, яке вимагає наполегливості, знань та відданості справі, але приносить багато користі натомість: воно зменшує стрес, зміцнює імунітет, допомагає людям бути на відкритому повітрі та в контакті з природою.

Будь то для садівництва або для хобі, ми робимо роботу в саду безпечною та приємною завдяки найновішим рішенням за допомогою наших шлангів Fitt!

Fitt NTS Tobby

Fitt NTS Tobby                                       

Fitt NTS Tobby

Гнучкий та керований садовий шланг з новим, неповторним виглядом.


Структура: чотиришаровий шланг з прозорою внутрішньою фольгою, чорним внутрішнім шаром проти водоростей, армуванням сітки NTS та жовтим зовнішнім покриттям.

Завдяки унікальній сітці NTS, FITT NTS - це шланг, який забезпечує чудову гнучкість, оскільки запобігає вузли та скручування, гарантуючи постійний потік води.



 
 Fitt Daisy

Fitt Daisy                                  

Fitt Daisy

Садовий шланг з плетеним тканинним армуванням для хобі.


Структура: жовтий зовнішній шар із сірими та синіми смугами, армоване в'язане сітчасте покриття, чорний внутрішній шар проти водоростей.

Шланг з трьома шарами ПВХ простий у використанні та чудово підходить для хобі.



Idro Green

Idro Green                                                

Idro Green

Садовий шланг армований поперечною сіткою.


Структура: прозорий, зелений зовнішній шар, армування поперечно плетеною сіткою, з чорним внутрішнім шаром проти водоростей.

 

Цей садовий шланг з ПВХ-плетінням в основному підходить для хобі.



Рішення, пропоновані Fitt, розроблені та виготовлені для забезпечення найвищого рівня продуктивності, зберігаючи при цьому такі функції, як простота використання, компактний дизайн, низька вага, продуктивність та зовнішній вигляд.


Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами через наш інтерфейс в соціальній мережі або за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за номером +38(03131)3-05-27.

Звертайтесь до нас із впевненістю!