2020-01-06
Наберайте обороти з нашими шківами!

Наша компанія пропонує широкий вибір шківів. В асортименті варіаторні шківи та шківи для різних клинових і зубчастих пасів. Бувають різні виконання, під розточку і під конусну втулку. До шківів доступні найсучасніши затиски і зчеплення валів.

Клинові шківи
Ékszíj tárcsák
Клинові шківи стандарту  DIN2211 - ISO 4183  (крім профілю С), підходять до SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1) пасів, і до класичних  Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215). також підходять до пасів американського стандарту 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA).

Човунних шківів можна використовуавти до  35m/s. Розміри шківів високої точності, виготовлені на автоматизованих верстатах і верстатах з ЧПУ.

При більших швидкостях (>35m/s) рекомендовано використати сталевих шківів!
Дальше на продукт
 
Зубчаті шківи
Fogasszíj tárcsák
За допомогою зубчастих шківів можна зробити трансмісію без ковзання. Шківи з невеликою кількістю зубів за звичай з ободками а з більшою кількістю зубів без ободків. В залежності від типу пасів доступні з різних матеріалів. Шківів з унікальними ширинами можна виготовляти із зубчастих жердин.
Дальше на продукт
 
Поліклинові шківи
Hosszbordás szíjtárcsák
Поліклинові шківи розроблені  та виготовлені з найвищою точністю, щоб забезпеити оптимальний термін служби та потужність.

Приводи з поліклиновими шківами і пасами poly-V мають велику перевагу в тому що при маленьких габаритах можуть передати велику потужність. Завдяки цьому профіль PJ можна замовляти навіть з діаметром 20 мм. Всі шківи виготовлені по стандарту : UNI 4218 – ISO 1940 – VDI 2060. Матеріал поліклинових шківів: GG 25 DIN 1691.
Дальше на продукт
 
Варіаторні шківи
Variátorszíj tárcsák
Варіаторні шківи це дуже добре розроблені приводи, призначені забезпечити постійну зміну швидкості при відносно низькій вартості.

На жаль, добре відомо, що ця конструкція допомогає сильному зносу бокових пластин через тип використовуваних приводних систем.
дальше на продукт
 
Бажаєте задати питання?
Якщо виникли питання то можете зв'язатися з нашими менеджерами.
Звертайтесь з довірою!