2023-06-06
Поліуретанові шланги

Чи знаєте ви, що у нашому асортименті, який постійно збільшується, ви точно знайдете потрібний поліуретановий шланг?

Незалежно від застосування, ми маємо в наявності потрібний продукт. Ми вибрали наш асортимент поліуретанових шлангів з високим рівнем досвіду, який за останні роки виправдав очікування в усіх випадках.

Поліуретанові шланги широко використовуються у всіх галузях промисловості. Крім зносостійких властивостей, він стійкий до багатьох хімічних речовин і масел.

На додаток до стандартної якості матеріалу, шланги також доступні для харчових продуктів (сертифіковано FDA), антистатичних (TRGS 727, TRBS 2153, ATEX 2014/34/EU), негорючих (DIN 4102 B1) і високотермостійких конструкцій.

Сфери використання:

деревообробна промисловість, промисловість пластмас, паперова промисловість, харчова промисловість, фармацевтична промисловість, нафтова промисловість, хімічна промисловість, сільське господарство

hero

Деякі популярні види поліуретанових шлангів з нашого асортименту

PU tömlő

Спіральний поліуретановий шланг, що стискається по осі, для легких завдань усмоктування, для деревообробної та пластмасової промисловості. Надзвичайно гнучкий, він не перешкоджає вільному руху головок інструменту.


Товщина стінок між спіралямиp:
0,4-0,5мм

Переглянути
 

PU tömlő

Зносостійкий, універсальний поліуретановий шланг, з гладкою стінкою шланга, може використовуватися взагалі для видалення абразивних речовин, парів і диму.


Товщина стінок між спіралямиp: 
0,5-0,8мм

Переглянути
 

PU tömlő

Шланги з посиленою товщиною стінки для важкого всмоктування, транспортування гранул і зерна, абсолютно гладка внутрішня поверхня.


Товщина стінок між спіралямиp: 
1,4-2,5мм

Переглянути
 

PU tömlő

Безспіральний поліуретановий шланг, зносостійкий, харчова промисловість, антистатичний матеріал. Його можна використовувати для гнучкого з’єднання труб для транспортування порошку та грануляту проти пилу та для зменшення вібрації.


Товщина стінки:
1-3мм

Переглянути
 

PU tömlő

Всмоктувальний шланг із зносостійкою поліуретановою внутрішньою частиною, армований ПВХ спіраллю, з мідним дротом, що розсіює статичний заряд, гладка внутрішня частина.


Товщина стінки: 
4-6мм

Переглянути
 

Не шукайте далі!

Ви обов'язково знайдете потрібний поліуретановий шланг у нашому асортименті, який постійно збільшується!


Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами через наш інтерфейс в соціальній мережі або за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за номером +38(03131)3-05-27.