2023-02-14
"LEGO" машинобудівникам!

Відкрийте для себе необмежені можливості алюмінієвих конструкцій! Дайте волю своїй уяві та створюйте власні конструкції!

6 причин на користь алюмінієвих профілів

Універсальність, з неї можна побудувати будь-що


Стандартні елементи конструкційних систем алюмінієвих профілів можуть бути використані для побудови: різних конструкцій станин, каркасів, захисних кожухів для обладнання, робочих столів, візків, транспортерних систем, монтажних доріжок, піддонів, стрічкових, ланцюгових або окремих транспортерних доріжок, маніпуляторів, робочих станцій та інших промислових конструкцій.

Легко збирається


За допомогою кріплень і алюмінієвих профілів можна побудувати практично будь-яку просторову конструкцію, яка в подальшому легко трансформується.

Можна побудувати легку для переміщення, але стабільну конструкцію


Алюмінієві профільні системи - це вироби, виготовлені зі спеціального алюмінію методом екструзії. Основною характеристикою конструкцій з алюмінію є те, що вони легко пересуваються завдяки своїй масі, і в той же час, завдяки особливому поперечному перерізу, мають хороші показники міцності і легко модифікуються відповідно до виробу яке виготовляєтся.

Може бути доповнена промисловою фурнітурою з нашого асортименту


Алюмінієві профільні конструкції можуть бути доповнені іншими машинобудівними елементами (наприклад, промисловими опорами, ручками, шарнірами, та ін.) Елементи транспортерних ліній та промислова фурнітура з нашого асортименту, доступна практично для всіх відомих систем із швидким обслуговуванням та технічною підтримкою.

Його можна переробити


Після демонтажу конструкцій, елементи в будь-який момент можуть бути використані повторно. Пам'ятаєте що було найкращим у Lego? Можна було дати волю уяві, створений шедевр можна в кінці розібрати і побудувати з нього щось зовсім інше.

Витратоефективний


Алюмінієвий профіль стійкий до часу без спеціального догляду чи обробки поверхні, і тому є дуже рентабельним рішенням для всіх машинобудівників.

img

Алюмінієві профілі

Ми пропонуємо послугу порізку алюмінієвих профілів відповідно до потреб замовника на основі технічних креслень! Пропоновані нами алюмінієві профілі ідентичні профілям Bosch та ITEM.


Ми пропонуємо наступні розміри з нашого складу в Клужі:

  • 30x30mm
  • 45x45mm
  • 45x90mm
  • 20x20mm
  • 40x40mm
  • 40x80mm

Фурнітура до алюмінієвого профілю

Ви також можете придбати накладні елементи торців профілів для вищевказаних розмірів, а також комплекти кутових елементів для будівництва конструкцій!

img
 

Потрібно більше?

З кінця лютого в наявності на центральному складі!

Подивитися асортимент

ПРО НАЯВНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ЗАПИТУЙТЕ У НАШИХ КОЛЕГ!


Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв'яжіться з нами за одним із наступних контактів:

info@powerbelt.ua або за телефоном : +38(03131)3-05-27.