2022-10-26
Великий вибір шківів для великих проектів!

Ви знайшли потрібний пас і для ідеального приводу не вистачає шківів?

Наша компанія пропонує широкий асортимент шківів. Наша продукція включає різноманітні шківи для клинових пасів, зубчасті шківи, ​​поліклинові шківи та шківи варіаторні.

Шківи з чорновим отвором чи під затиски? Вам також потрібні і затиски? Відкрийте для себе наш асортимент із великим складським запасом!

Клинові шківи
Ékszíj tárcsák

Клинові шківи відповідно до стандарту DIN2211 - ISO 4183 (крім типу C), придатні для ремінних передач SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1), класичних Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215) ) відповідно також для приводів з пасами американського стандарту 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA).

Чавунні клинові шківи можна використовувати на швидкостях до 35 м/с. Розміри шківів дуже точні, оскільки вони виготовляються на верстаті з ЧПК або з токарними автоматами.

Для більшої швидкості руху (>35 м/с) рекомендується використовувати сталеві шківи!

Далі до продукту
 
Зубчаті шківи
Fogasszíj tárcsák

За допомогою зубчастих шківів можна досягти трансмісію без ковзання. Шківи з невеликою кількістю зубів за звичай з ободками а з більшою кількістю зубів без ободків. В залежності від типу пасів доступні з різних матеріалів. Шківів з унікальними ширинами можна виготовляти із зубчастих жердин.

Далі до продукту
 
Шківи поліклинові
Hosszbordás szíjtárcsák
Поліклинові шківи розроблені та виготовлені з надзвичайною точністю, щоб забезпечити оптимальний термін служби та продуктивність систем трансмісії.

Приводи з полікліновими шківами і пасами poly-v мають велику перевагу в тому, що вони можуть передавати велику потужність у малих розмірах. Завдяки цьому профілю PJ можна замовити навіть діаметром 20 мм. Усі шківи виробничі за стандартом: UNI 4218 - ISO 1940 - VDI 2060. Матеріал поліклінових шків: GG25 DIN 1691.
Далі на продукт
 
Варіаторні шківи
Variátorszíj tárcsák
Варіаторний шків розроблений для забезпечення безперервної зміни швидкості за відносно низьку вартість.

На жаль, добре відомо, що ця конструкція через тип використовуваних систем приводу піддається високому зносу ободів.
Далі на продукт
 
Бажаєте задати питання?
Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами за одним із наступних контактів: info@powerbelt.ua або за номером: +38(03131)3-05-27.
Звертайтеся до нас із довірою!