2022-05-26
Крокові двигуни Rtelligent

Пропонуємо до Вашої уваги широкий асортимент крокових двигунів з центрального складу! Ознайомтеся з характеристиками крокових двигунів Rtelligent з асортименту!

Рівень шуму, вібрації та робоча температура крокових двигунів Rtelligent нижчі, ніж у двигунів, доступних в даний час на ринку, що гарантує більш тривалий термін служби та більш надійну роботу.

Вібрація двигуна

Motor rezonancia

Робоча температура

Működési hőmérséklet

Час

Рівень шуму

Zajszint

Швидкість

szín hagyományos Звичайний кроковий двигун

szín Rtelligent Кроковий двигун Rtelligent

alkalmazás-hero

Широкий спектр застосування

Наші крокові двигуни стандарту NEMA можуть бути ідеально інтегровані практично в будь-яке застосування, від найпростішого управління перемикачем до складнішого позиціонування до 3-х осей.

1. Управління перемикачем

Зовнішнє імпульсне керування не потрібне, двигуном можна керувати за допомогою одного перемикача і живленням 24-48В постійного струму, що робить його ідеальним вибором для найпростіших застосувань, які не потребують точне позиціонування. Обмеження швидкості можна встановити за допомогою перемикачів, межі можна контролювати за допомогою простого потенціометра 10-100кОм.

01a
01b
01c

2. Синхронний рух двох двигунів

R42-D та R60-D – драйвери, здатні одночасно керувати двома двигунами. Замість імпульсів і тут доступне управління за допомогою простого перемикача.

02

3. Керування одним драйвером 2-ма або 3-ма кроковими двигунами

Драйвери типу R42x2, R60x2, R60x3 рекомендуються для 2-3 осьових систем, де осі повинні рухатись незалежно один від одного. Для керування осями достатньо одного драйвера.

03a 03b
kom-prot-hero

Три протоколи зв'язку

1. RS485 - Modbus RTU

RS485 - Драйвери, які можна вбудувати в мережу Modbus RTU, можна використовувати універсально з двигунами з кодером або без. Драйвери Rtelligent NT60 і NT86 також є надійним рішенням для керування з відкритим (open-loop) або закритим (closed-loop) контуром.

01a
01b

2. RS485 - Modbus TCP

Драйвер EPR60 для крокових двигунів Nema23 і Nema24 рекомендована для застосувань, в яких необхідно дотримуватися мережевого протоколу RS485-Modbus TCP. (Роз'єм: RJ45)

02a
02b

3. EtherCAT

Серед драйверів крокових двигунів, які можуть бути вбудовані в мережу EtherCAT, драйвери типу ECR можуть використовуватися для управління з відкритим контуром, тоді як типи ECT можуть використовуватися для керування замкненим контуром. Пристрої Rtelligent мають сумісні з CiA402 режими керування (PP/CSP/CSV/PV/HM) та швидкість передачі даних 100 Мбіт/с.

03b

Пропонуємо переглянути продукцію!

Переглянути

Бажаєте задати питання?


  Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами за одним із наступних контактів: info@powerbelt.ua або за номером: +38(03131)3-05-27.
Звертайтеся до нас із довірою!