2022-04-13
Разом до перемоги!

Підритмка та допомога в роботі благодійного фонду Карітас та фінансова допомога Армії України

В теперішній ситуації надзвичайно важливо всім у кого на це є можливість підтримувати нашу армію, допомагати нашим співгромадянам, оживляти та підтримувати економіку країни. 

Exhibition2021

 Допомога фонду КАРІТАС                

ПАУЕР БЕЛТ с перших тижнів підтримує та допомагає благодійний фонд «Карітас» який допомагає біженцям з організацією житла, розвозить їжу, переправляє з країн ЄС гуманітанру допомогу для горячих точок в країні.
Ми підтримуємо цю організацію фінансово. Передали в безоплатне користування для фонду один з наших складів, який на даний момент функціонує як хаб. Приймає, реорганізовує, і перенаправляє гуманітарну допомогу, в тому числи харчі, засоби гігіени, одяг. Наші співробітники допомагають в діяльності фонду незалежно від часу доби, кожного дня тижня.

 

Закордонна допомога біженцям

Наші колеги закордонних підрозділів Пауер Белт по можливостям намагаються допомагати Українським біженцям. Румунські коллеги наприклад приймають людей до свого житла, на тимчасове проживання.

 

 

 

 

Разом ми зможемо подолати труднощі та допомогти людям в цей не легкий час для нашої України!

 

Підтримка Армії України

Компанія надає фінансову підтримку Армії України. Зокрема Мукачівькій 128-окремій гірсько-штурмовій бригаді.
 

Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами через наш інтерфейс в соціальній мережі або за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за номером +38(03131)3-05-27.

Звертайтесь до нас із впевненістю!