2020-01-13
З натягом краще - Optibelt TT вимірювач натягу

Прилад Optibelt TT Line забезпечує точне та швидке вимірювання натягу на основі прискорення (ACC) та електромагнітних хвиль.

Завдяки своєму компактному дизайну він може широко використовуватися в розрахунках передачі потужності в промисловості а також автомобільній та інших технічних сферах.
Optibelt TT розробленний для використання у вашкодоступних місцях, що робить його ідеальним для швидкої та легкої перевірки натягу клинових,зубчастих,та поліклинових ремнів.

Optibelt TT
Використання:
Прилад готовий приймати дані вимірювань негайно після включення живлення. Голівка для вимірювання натягу повинна триматися над ремінцем на такій відстані щоб два червоних промінів торкалися один одного. Потім натягнутий ремінь слід вібрірувати пальцем або любим предметом легкима ударами по ремню. Після чого Optibelt TT починає зчитувати дані та відображати результати в герцах на дисплеї приладу. Тип, стан та колір реміня не впливають на результат вимірювання. Ідеальні значення натягу  доступні в технічних каталогах Optibelt та розрахунках CAP.
Переваги Optibelt TT:
  • Прилад Optibelt TT забезпечує точне та швидке вимірювання натягу на основі прискорення (acc) та електромагнітних хвиль : EM: 6 – 600 Hz AC: 1-16 Hz
  • Просте управління зондом, два червоних світлодіоди допомагають позиціонувати
  • Для використання у важкодоступних місцях зонд встановлюється на гнучку регульовану горловину  для вимірювання EM, або може використовуватися з 250 мм подовжувальним кабелем для виміру AC.
  • Великий, легкий  для читання кольоровий дисплей с підсвічуванням та розмірами: 58 мм висота, 43 мм ширина.
  • USB порт для зарядки
  • Функція автоматичного відключення
PDF каталог дуступний до завантаження
ДАЛІ
детальніша інформація на сайті виробника
ДАЛІ
Бажаєте задати питання?
Якщо виникли питання то можете зв'язатися з нашими менеджерами.
Звертайтесь з довірою!